Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αγορές προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας, η επιχείρηση διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Οι συναλλαγές γίνονται μέσα από τη διαδικασία της παραγγελίας, η οποία σας οδηγεί στο σύστημα πληρωμών της τράπεζας Eurobank, η οποία εγγυάται για την ασφάλεια της συναλλαγής.Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μετά την «Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας» θα μεταφερθείτε στο περιβάλλον ασφαλών πληρωμών της Eurobank. Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, όπως επίσης των 3ψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας σας (CCV).Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία θα επιστρέψετε στο περιβάλλον του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σε καμία περίπτωση μην διακόψετε την διαδικασία επιστροφής στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διότι υπάρχει περίπτωση η παραγγελία σας να μην ολοκληρωθεί επιτυχώς.
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Τα προϊόντα αποστέλλονται με ταχυμεταφορική εταιρία και πληρώνεται το αντίτιμο κατά την παραλαβή.Το ποσό αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.00€.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Η επιχείρηση δεν αποθηκεύει ή καταχωρεί στο σύστημά της αριθμούς πιστωτικών καρτών, CCV2, καθώς και ημερομηνίες λήξεως των πιστωτικών καρτών