Από τη στιγμή που μία παραγγελία ληφθεί, συνήθως αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη, σε περίπτωση μεγάλου φόρτου η μέγιστη διάρκεια αποστολής είναι 3 εργάσιμες από την στιγμή ολοκλήρωσης της διαδικασίας on-line αγοράς.

Τα προϊόντα θα αποστέλλονται στη διεύθυνση την οποία θα έχει ορίσει ο εκάστοτε πελάτης.Η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική ή courier της δικής μας επιλογής.

Τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα υπολογίζονται με βάση το βάρος των προϊόντων επί της συνολικής σας παραγγελίας σε συνάρτηση με την περιοχή που βρίσκεστε.

Ειδικά για την ηπειρωτική Ελλάδα παραγγελία με συνολικό βάρος έως 2kg το κόστος είναι 3.2€,έως 7kg το κόστος είναι 5.1€,έως 15kg το κόστος είναι 7€ έως40g 9€ έως 70kg 15€ και για πάνω απο 70kg 21€.Για την νησιωτική Ελλάδα παραγγελία με συνολικό βάρος έως 15kg το κόστος είναι 8€,έως 20kg το κόστος είναιι 14€,έως 60kg είναιι 23€ και για πάνω απο 60kg 31€.Σε δύσβατες περιοχές η παραλαβή γίνεται σε σημείο εξυπηρέτησης της μεταφορικής ή courier κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας

Η χρέωση για αντικαταβολή είναι 2€